Tilbake

Tome Ventilasjon

Tome Ventilasjon AS eies og drives av daglig leder Tobias Lindseth Melsbø og har spesialisert seg innen rens av ventilasjonssystemer. De holder til i Tønsberg, men tar oppdrag i hele Vestfold.

 

Da vi kontaktet Tobias la han ikke skjul på at han ikke syntes at hjemmesiden representerte han godt nok.

I tillegg til dette var også Tome Ventilasjon's Google-oppføring veldig mangelfull og inneholdt en rekke feil som vi nå har fått korrigert.

Tjenester levert:

Idé til utforming

Ved første kontakt, ble vi sammen enig om fargevalg, utseende, og hvordan forsiden skulle fremheve ventilasjonsrens. Tobias ønsket et stilrent førsteinntrykk i firmaets velkjente blåfarge.

Forside - Nettside - Tome Ventilasjon

Tjenester

Den største utfordringen med ventilasjonrens er at det ikke er mange som har særlig kunnskap rundt hva fordelene ved rens utført av profesjonelle kontra egenrens er. Derfor sendte Tobias oss noen før- og etterbilder som enklere illustrerer resultatet av rensen slik at vi kunne formidle dette for potensielle kunder.

Tjenester - Nettsider - Tome Ventilasjon

Resultat

Resultatet av leveringen ble en vakker og optimalisert nettside som enkelt forklarer handlingsgangen og viktigheten rundt ventilasjonrens. Siden er også fult optimalisert for både desktop og mobil. Vi takker Tobias og Tome Ventilasjon for oppdraget og tillitten!

Nettside - Tome Ventilasjon