Meny-Knapp
Farge - Bakgrunn

Innlegg

Her finner du en oversikt over noen av våre kunder, prosjekter og annet nytt fra Mediavest!

  • Kundeservice Mediavest AS

Helt ny nettside og digital profil for Norsk Flisvarme AS!

Norsk Flisvarme AS ble startet av Ole Hilmar Onsager i 2011 og er en landsdekkende leverandør av fyringsanlegg. I starten av 2019 tok Alexander Fleischer over firmaet og har opplevd stor vekst siden.


Norsk Flisvarme hadde hatt samme nettsiden siden tidlig 2000-tallet og følte selv at det var på høy tid med ny nettside og valgte Mediavest til å levere denne.


 

Idé til utforming


Vi ble gitt frie tøyler av Alexander til å utforme nettsiden "as we saw fit". Det som var viktig for Flisvarme var at deres tjeneste-og produktregister ble formidlet på enklest og best vis.Tjenester


Vi delte deretter de forskjellige produktene til Flisvarme i forskjellige kategorier under Tjenester, hvor kunder enkelt kan klikke seg inn for å lese mer om hvert enkelt produkt, samt få en oversikt over referanser som viser til tidligere arbeid utført av Norsk Flisvarme.Resultat


Resultatet av leveringen ble en smart og funksjonell nettside som enkelt formidler de diverse tjenestene Norsk Flisvarme leverer. Faktisk, gikk det ikke mer enn et par timer før de mottok sin første henvendelse via kontaktskjema på nettsiden! Vi takker Alexander og Norsk Flisvarme for oppdraget og tillitten!