Max Trafikkskole AS

Max.png

Vi i Mediavest har gjennom samarbeidet med Max Trafikkskole økt synligheten til bedriften i både organiske og lokale søk på Google med veldig gode resultater. 

Kundens behov

Kunden hadde en nettside med behov for oppussing i tillegg til behov for optimalisering av bedriftsprofilen direkte på Google.

 

Kunden var veldig fornøyd med jobben som ble gjort her og ønsket i etterkant å prøve ut Google Ads for å markedsføre en kampanje de hadde gående.

 

Vår løsning var derfor å ta en grundig sjekk på diverse tekniske faktorer på nettsiden som måtte justeres for å oppnå høyere kvalitet, sikkerhet og fart på nettsiden.

 

Gjennom analyser av diverse søkeord og konkurranse i flere områder klarte vi å rangere Max Trafikkskole 4x høyere i Google-søk.

Resultater

Etter optimalisering av både nettside og bedriftsprofil merket Max Trafikkskole veldig positive resultater både på trafikken og antall henvendelser til bedriften.

Max Trafikkskole har nylig hatt en vinterkampanje på førerkort klasse B som Mediavest har tatt hånd om gjennom annonseringsplattformen Google Ads. Dette viser seg gang på gang å være den mest kostnadseffektive og lønnsomme plattformen å annonsere på.

Det regnes som veldig bra med en 'CTR / Click Through Rate' på omtrent 2-3%.

Gjennom vår annonsekampanje klarte vi med ca. 400 annonseklikk fra ca. 4000 visninger, å oppnå en CTR på 10%.

Vi takker Max Trafikkskole AS for tilliten og gleder oss til fremtidig arbeid!